Yoehoo, tips voor seks! - Blog

Blog
Seksualiteit

Yoehoo, tips voor seks!

Yoehoo, tips voor seks!

Laat ik dan meteen maar met de deur in huis vallen en direct zijn. Natuurlijk hoef jij het niet met mij eens te zijn. Maarre, als jij seks wilt hebben, ik bedoel echt seks met iemand en je hebt geen relatie. Is het lastig om iemand te vinden die er open voor staat?

Ik hoor je nadenken en wil je een aantal ideeën, tips geven. Ik zeg het maar zoals het is en het kan oneerbiedig overkomen. De kroeg in en iemand oppikken. Het internet staat bol van de sites waar jij zo een date voor een avond kan regelen. Of wat te denken van social media waar de verzoeken via messenger binnenstromen. Gratis en voor niets kan jij een leuke en heerlijk nacht hebben.

Je kan zelfs als jij het wilt, een Rosse buurt opzoeken en voilà, jou wens wordt vervuld. Weliswaar tegen betaling, maar dat is een keus die je maakt. Zoals je leest kan het heel gemakkelijk gaan. 

Zou het voor iemand met een beperking net zo gemakkelijk zijn. Iemand die in een woonvorm zit. De kroeg in, iemand oppikken. Het internet af struinen voor een nachtelijke date. Of de Rosse buurt opzoeken en jij geluk moet hebben als je rolstoel naar binnen past. Of überhaupt iemand vindt die met jou seks wil hebben vanwege welke beperking dan ook. Of die medewerker die er niet voor open staat en jou verder op weg wil helpen. 

Denk je er nu nog zo gemakkelijk? Hoe zou jij het oplossen als zorgmedewerker en zou je op zoek gaan naar een oplossing?

 

 

 

 

<< Vorige pagina