Zandkorrels - Blog

Blog
Seksualiteit

Zandkorrels

Zandkorrels

De lucht is helderblauw, er is geen wolkje te zien en heeft de zon alle ruimte om te schijnen. Ik geniet en voel de warmte die de zon uitstraalt. Ik kijk opzij naar de zandkorrels naast me en ontdek dat er duizenden, nee miljoenen, nee ontelbare zandkorrels zijn en dat ze allemaal schijnen. Verwonderd kijk ik naar de zandkorrels en ontdek dat ik één van hen ben. Ik kijk nog eens goed en zie dat ook ik schijn, net als alle andere zandkorrels waarvan het licht alle kanten op schijnt.

Het is een prachtig en overweldigend gezicht. Opvallend en bijzonder is dat elke zandkorrel zijn eigen unieke kleur uitstraalt en dat wij met z`n allen één groot, prachtig bijzonder strand vormen. De zonnestralen vertellen mij dat elke zandkorrel zijn eigen uniek gave heeft, net als ik. Dat alle zandkorrels schijnen om de mensen te bereiken, verder op weg willen helpen, net als ik.

Dankbaar neem ik deze prachtige boodschap in ontvangst en weet wat ermee wordt bedoeld. In de bijzondere privé groep op facebook zit heel veel kennis, met ieder zijn unieke gave. Twee weken terug werd mij ingegeven dat deze groep niet alleen als platform dient, maar dat het ook de bedoeling is om al deze kennis te delen, voor eenieder die zich geroepen voelt.

En heb ik de vraag gesteld of je een website hebt, een eigen groep, een praktijk, om deze te delen als jij je geroepen voelt. En bied ik iedereen de gelegenheid om zichzelf voor te stellen en welke gave en kennis je te bieden, te delen hebt. Op welke manier? Deze invulling laat ik aan de ander over, het is zijn of haar unieke verhaal wat alleen verteld kan worden op je eigen manier.

Het is toch de bedoeling, dat de trilling omhooggaat. Het is toch de bedoeling, dat we meer liefde verspreiden. Het is toch de bedoeling, dat we dit samen doen. Het is toch zo, dat we samen één zijn? Laten we dan ook met z`n allen elkaar helpen. En niet alleen hierin, maar is het delen van kennis in heel veel mogelijk.

<< Vorige pagina