Zichtbaarheid! - Blog

Zichtbaarheid!

Zichtbaarheid!

Wat is de eerste gedachte die bij je binnenkomt wanneer je het woord ‘zichtbaarheid’ leest? Bij mij roept het van alles op, want er bestaat niet één vorm van zichtbaarheid. Wanneer ik naar mezelf kijk, dan was het buiten ramen lappen in mijn eentje in het verleden, een gigantische stap naar zichtbaarheid.

`Wat bedoel je nu eigenlijk met die eerste stap naar zichtbaarheid?`, was een vraag die mij werd gesteld. Oké, hier is mijn antwoord. `Alles wat jij spannend vindt, je een angst geeft om mee naar buiten te treden. Maar voelt dat het een `moeten` is, dan is het jouw stap naar zichtbaarheid en zichtbaarheid kan uit vele verschillende vormen bestaan.`

Je grens aangeven binnen je familie of je werk of…Een vraag stellen die je bezig houdt
Je mening uiten. Aan je directe omgeving vertellen dat jij je spiritueel aan het ontwikkelen bent. Het delen van een website waarin jij je verhaal vertelt. Het delen van je eigen pagina op Facebook die je wilt gaan starten. Het delen van een boek dat je gaat schrijven. Het stellen van een vraag waar jij graag het antwoord op wilt hebben. Het delen dat je een eerste stap hebt gemaakt naar buiten toe en alle angstige gevoelens die voelbaar waren. Het delen van wie je bent en wat je graag wilt neerzetten in de wereld voor een eerste keer. Het voorlezen van je verhaal. 

Het delen waar jij een angst voor hebt, maar voelt dat het jouw weg is om te bewandelen. Je kunt het zo gek niet opnoemen, en als het voor jou voelt als een eerste stap, dan is het JOUW stap naar zichtbaarheid. Binnen mijn privé groep op facebook, zijn al vele prachtige stappen gemaakt op verschillende manieren. Een groep waar veiligheid, respect en liefde voorop staat en je deze kans biedt. 

Ook ik ga weer een stap maken. Spannend? JA! Maar ik ga die stap maken. Als jij je geroepen voelt en iets meer hulp nodig hebt, dan wil ik je daarbij helpen met een online training van twee uren. We gaan kijken wat jou tegenhoudt en welke stappen jij kunt maken om je zichtbaarheid te realiseren.

Heb je interesse? Dan vindt je mijn mail adres op de website.

En vraag ik me ook af, welke stap ga jij maken vandaag?

<< Vorige pagina