Zo gaat de molen, de molen, de molen - Blog

Zo gaat de molen, de molen, de molen

Zo gaat de molen, de molen, de molen

Als je op mijn website kijkt, dan zie je een molen bij het onderdeel coaching staan. Mm, mijn websitebouwer had deze geplaatst zodat ik een beeld kon krijgen van hoe het er uit zou komen te zien. En moest ik zelf op zoek naar foto`s die ik mooi vond en bij alles zouden aansluiten.

Voordat mijn website online ging, ook op advies van mijn websitebouwer, liet ik het een aantal mensen bekijken. Ik kreeg positieve reacties op de molen. Ik begreep er niets van, het zou een lelie moeten zijn, lotusbloem die een prachtige betekenis heeft in de spirituele wereld.

Toen ik dit vertelde, kreeg ik deze reactie. `Hoezo? Dit heeft iedereen al. De molen past goed bij je website, je komt uit Friesland en wat is de reden dat jij, net als iedereen, de lotusbloem moet gebruiken?` Dit was natuurlijk een mooie eyeopener, en ja, waarom? Omdat spiritueel zijn bij mij hoort? 

Een andere reactie. `Nou, een molen heeft wind nodig om zijn wieken te laten draaien.` Dus staat de molen trots te zijn op mijn website en staat de molen voor meerdere zaken.

Dat het fijn is als er iemand is, die jouw wieken laten draaien. Dat als je wieken draaien, je ontdekt hoe wijds het gezicht is. En dat JIJ de wind over heel de wereld mag laten gaan. Zodat ook jij de wieken van een ander kan laten draaien.

Je ziet dat ook ik af en toe wind nodig heb om mijn wieken te laten draaien.
Hoe is het met jouw molen? Zijn jouw wieken volop aan het draaien en voel jij de wind om je heen die je verder brengt, of staan je wieken stil? Te wachten en te wachten op die wind?  
 

<< Vorige pagina