Zonnestraaltjes… - Blog

Blog
Seksualiteit

Zonnestraaltjes…

Zonnestraaltjes…

Wanneer ik geen vroege dienst heb, dan maak ik `s morgens een wandeling om daarna een bakje te halen bij mijn moeder. Onder het genot van ons bakje thee laat ik haar de foto`s zien die gemaakt zijn tijdens mijn wandeling. Dan verschijnt er een lach op haar gezicht en geeft zij aan welke ze mooi vindt. 

Gisterochtend ook, een heerlijke start van de dag. De zon liet zich van zijn beste kant zien en de prachtige sporen van de nachtvorst waren achtergelaten. Dit kleine, schattige bloemetje viel meteen op en het witte laagje vorst liet zien dat het bevroren was. Het kan zijn dat jouw hart ook bevroren is door geen gevoelens toe te laten. Gevoelens van verdriet, boosheid of welk gevoel dan ook dat jij niet kunt of wilt toelaten; misschien zelfs niet het lachen! 

Maar net zoals deze bloem is het mogelijk dat deze gevoelens kunnen ontdooien door heel simpel de zon erop te laten schijnen. De warme stralen toelaten die je hart doen smelten, en geloof me, het toelaten van die gevoelens zorgt ervoor dat jouw hart mooier, warmer en nog meer gaat kloppen.

Ik wens je een zonnig hart vandaag.

<< Vorige pagina